Kami adalah pemaju, pengeluar dan pembekal peralatan untuk industri air. Selama lebih daripada 45 tahun NIVUS bekerja dalam bidang pengukuran aliran dan adalah salah satu syarikat terkemuka di seluruh dunia dalam sektor ini. Portfolio produk, peranti antara lain, termasuk unit bagi pengukuran aliran, pengesanan aliran halaju, pengukuran aras, pengukuran tekanan dan pengukuran kualiti air. Selain itu rangkaian produk terdiri daripada perisian untuk merakam, pengumpulan dan penilaian data. Rangkaian produk dilengkapi oleh sistem kawalan proses yang luas. Salah satu bidang utama NIVUS adalah pengukuran aliran serta pelbagai meter aliran. Bukan sahaja pembangunan dan pengeluaran peranti manfaat daripada syarikat pengetahuan dan pengalaman, tetapi juga perkhidmatan seperti pelaksanaan kempen pengukuran lengkap. Portfolio kami adalah lebih kepada bahagian Pemasangan dan permulaan awal instrumen aliran dan produk NIVUS lain serta sokongan yang cekap bagaimana untuk mengendalikan tekanan, aras dan aliran meter kami.

Untuk maklumat lengkap tentang NIVUS serta rangkaian produk semasa pergi ke laman web Bahasa Inggeris dari NIVUS. Cari semua maklumat yang relevan mengenai penyelesaian pengukuran aliran, penyelesaian pengukuran aras air dan produk pengumpulan data dan aksesori.

Hubungi pengedar Afftech Corporation (M) sdn bhd untuk sokongan tempatan kepada rangkaian produk NIVUS. Gunakan sokongan yang terbaik tempatan bagi rangkaian produk NIVUS dalam Malaysia. Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar daripada anda.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia