NIVUS ontwikkelt, maakt en levert apparatuur voor de water industrie. NIVUS is door meer dan 45 jaar ervaring in de wereld van debietmetingen een van de meest toonaangevende bedrijven op dit gebied. Het product assortiment bestaat onder meer uit apparatuur voor stroomsnelheid-, niveau-, druk- en waterkwaliteitsmetingen. Daarnaast bestaat het productpakket uit software voor het opnemen, loggen en evalueren van data. Een uitgebreid Proces Control System maakt het assortiment compleet.
Een van de focusgebieden van NIVUS is debietmetingen en de verschillende debiet meters. Niet alleen de ontwikkeling en productie van apparatuur profiteren van de aanwezige kennis en ervaring van NIVUS, ook diensten zoals de implementatie van complete meetcampagnes. Installatie en support bij de opstartfase van debietmeters en andere NIVUS producten en de uitgebreide service complementeren ons portfolio.

Ga voor alle informatie over NIVUS en het huidige productassortiment naar de Engelstalige website van NIVUS. Vind hier alle relevante informatie over oplossingen voor debietmetingen, niveaumetingen, data loggers en accessoires.

Neem contact op met onze Nederlandse distributeur Eijkelkamp Agrisearch Equipment voor lokale ondersteuning voor het NIVUS productassortiment. Zij staan voor u klaar.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia