NIVUS är utvecklare, tillverkare och leverantör av instrumentering för vattensektorn. I mer än 45 år ha Nivus varit verksamma inom flödesmätning och är ett av de världsledande företagen i branschen. Produktportföljen består bland annat av utrustning för flödesmätning, flödeshastighet, nivåmätning, tryckmätning och mätning av vattenkvalitet. Dessutom omfattar sortimentet mjukvara för loggning och utvärdering av mätdata. Produktutbudet kompletteras av ett omfattande processövervakningssystem. Ett av NIVUS huvudområden är flödesmätning och utbudet av mätare för detta. Inte bara utveckling och tillverkning av mätare drar fördel av företagets know-how och erfarenhet utan även service som implementering av mätkampanjer, installation och uppstart och kompetent support för samtliga produkter.

För fullständig information om NIVUS och hela produktutbudet; gå till NIVUS engelska hemsida. Där finns all relevant information om lösningar för flödesmätning, nivåmätning såväl som produkter för data loggning och tillbehör.

Kontakta vår svenska distributör Ventim AB angående NIVUS produktsortiment. Vi ser fram emot att höra av Er.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia