NIVUS – Instrument för vattensektorn

 

 

Mätsystem anpassade för varje behov. Utprovade system för alla applikationer. Mätsystem som mäter vad de ska korrekt och pålitligt – även under svåra förhållanden.

Om NIVUS


NIVUS är utvecklare, tillverkare och leverantör av instrumentering för vattensektorn. I mer än 45 år ha Nivus varit verksamma inom flödesmätning och är ett av de världsledande företagen i branschen. Produktportföljen består bland annat av utrustning för flödesmätning, flödeshastighet, nivåmätning, tryckmätning och mätning av vattenkvalitet. Dessutom omfattar sortimentet mjukvara för loggning och utvärdering av mätdata. Produktutbudet kompletteras av ett omfattande processövervakningssystem. Ett av NIVUS huvudområden är flödesmätning och utbudet av mätare för detta. Inte bara utveckling och tillverkning av mätare drar fördel av företagets know-how och erfarenhet utan även service som implementering av mätkampanjer, installation och uppstart och kompetent support för samtliga produkter.

För fullständig information om NIVUS och hela produktutbudet; gå till NIVUS engelska hemsida. Där finns all relevant information om lösningar för flödesmätning, nivåmätning såväl som produkter för data loggning och tillbehör.

Kontakta vår svenska distributör Ventim AB angående NIVUS produktsortiment. Vi ser fram emot att höra av Er.

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen