Vi utvikler, produserer og leverer instrumentering for vannbransjen. NIVUS har arbeidet mer enn 45 år innen måling av vannføring og er et av de ledende selskapene internasjonalt innen dette feltet. Blant annet inkluderer produktporteføljen enheter for måling av vannføring, måling av vannhastighet, nivå, trykk og vannkvalitet. Til disse produktene er det utviklet programvare for logging og evaluering av data. Produktene kompletteres av et omfattende system for prosess kontroll. Et av NIVUS hovedfokusområder er måling av vannføring og tilhørende vannføringsmålere. NIVUS kunnskap og erfaring kommer ikke bare til nytte ved utvikling og produksjon av disse enhetene. Tjenester som gjennomføring av målekampanjer, installasjon og konfigurering av loggere og sensorer, er sammen med kompetent support, opplæring og veiledning på bruk av våre trykk, nivå og vannføringsmålere viktige deler av vår samlede virksomhet.

For ytterligere informasjon om NIVUS og oversikt over produkter anbefaler vi NIVUS hjemmeside på engelsk. Der finnes all relevant informasjon om løsninger for måling av vannføring, løsninger for nivåmåling i tillegg til produkter for data logging og tilbehør.

Kontakt vår norske distributør Rosim AS for lokal support på NIVUS sine produkter. De representerer den beste kompetansen for NIVUS produkter i Norge. Vi ser frem til å høre fra deg.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia