NIVUS - Instrumentering for Vannbransjen

 

Den rette måleteknologi for hver situasjon. Utprøvd og testede målesystemer tilpasset dine behov. Målesystemer som måler det de skal, pålitelig og nøyaktig, selv under krevende forhold.

Om NIVUS

Vi utvikler, produserer og leverer instrumentering for vannbransjen. NIVUS har arbeidet mer enn 45 år innen måling av vannføring og er et av de ledende selskapene internasjonalt innen dette feltet. Blant annet inkluderer produktporteføljen enheter for måling av vannføring, måling av vannhastighet, nivå, trykk og vannkvalitet. Til disse produktene er det utviklet programvare for logging og evaluering av data. Produktene kompletteres av et omfattende system for prosess kontroll. Et av NIVUS hovedfokusområder er måling av vannføring og tilhørende vannføringsmålere. NIVUS kunnskap og erfaring kommer ikke bare til nytte ved utvikling og produksjon av disse enhetene. Tjenester som gjennomføring av målekampanjer, installasjon og konfigurering av loggere og sensorer, er sammen med kompetent support, opplæring og veiledning på bruk av våre trykk, nivå og vannføringsmålere viktige deler av vår samlede virksomhet.


Ytterligere Informasjon

For ytterligere informasjon om NIVUS og oversikt over produkter anbefaler vi NIVUS hjemmeside på engelsk. Der finnes all relevant informasjon om løsninger for måling av vannføring, løsninger for nivåmåling i tillegg til produkter for data logging og tilbehør.

Din kontakt

Kontakt vår norske distributør Rosim AS for lokal support på NIVUS sine produkter. De representerer den beste kompetansen for NIVUS produkter i Norge. Vi ser frem til å høre fra deg.

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen