A NIVUS vízipari mérőberendezéseket fejleszt, gyárt és forgalmaz. Több, mint 45 éve foglalkozik áramlásméréssel, mely idő alatt a világ egyik vezető vállalatává vált ezen a területen. A termékkínálata többek között átfolyás-, áramlási sebesség-, szint-, nyomás- és vízminőség mérő berendezéseket, valamint az adatok gyűjtését, rögzítését és feldolgozását lehetővé tevő szoftvereket is tartalmaz. A termékpalettát egy széleskörű folyamatirányító rendszer teszi teljessé. A NIVUS egyik fő területe az áramlásmérés és az áramlásmérést végző különböző eszközök. A vállalat tapasztalatai és szaktudása a termékek fejlesztésén és gyártásán túlmenően lehetővé teszi olyan szolgáltatások elvégzését is, mint például a teljes körű mérési kampányok lebonyolítása. A NIVUS szakemberei rendelkezésre állnak az általa forgalmazott berendezések telepítésére, kezdeti beállítására, valamint a további műszaki támogatásra is.

Bővebben a NIVUS-ról az angol nyelvű oldalon olvashat, ahol minden információt megtalál az aktuális termék palettáról, az áramlás- és szintmérésről illetve az adatgyűjtéshez kapcsolódó termékekről és kiegészítőkről.

Keresse magyarországi képviseletünket, a ROBEX Irányítástechnikai Kft.-t a NIVUS termékeivel kapcsolatos helyi támogatásért. Örömmel várjuk megkeresésüket.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia