NIVUS – Vízipari mérőberendezések

 

Az alkalmazásnak megfelelő méréstechnikai megoldások. Kipróbált és letesztelt mérőrendszerek az Ön igényeihez alkalmazkodva, melyek nehéz körülmények között is megbízható és pontos mérést biztosítanak.

Bővebben a NIVUS-ról


A NIVUS vízipari mérőberendezéseket fejleszt, gyárt és forgalmaz. Több, mint 45 éve foglalkozik áramlásméréssel, mely idő alatt a világ egyik vezető vállalatává vált ezen a területen. A termékkínálata többek között átfolyás-, áramlási sebesség-, szint-, nyomás- és vízminőség mérő berendezéseket, valamint az adatok gyűjtését, rögzítését és feldolgozását lehetővé tevő szoftvereket is tartalmaz. A termékpalettát egy széleskörű folyamatirányító rendszer teszi teljessé. A NIVUS egyik fő területe az áramlásmérés és az áramlásmérést végző különböző eszközök. A vállalat tapasztalatai és szaktudása a termékek fejlesztésén és gyártásán túlmenően lehetővé teszi olyan szolgáltatások elvégzését is, mint például a teljes körű mérési kampányok lebonyolítása. A NIVUS szakemberei rendelkezésre állnak az általa forgalmazott berendezések telepítésére, kezdeti beállítására, valamint a további műszaki támogatásra is.

Bővebben a NIVUS-ról az angol nyelvű oldalon olvashat, ahol minden információt megtalál az aktuális termék palettáról, az áramlás- és szintmérésről illetve az adatgyűjtéshez kapcsolódó termékekről és kiegészítőkről.

Keresse magyarországi képviseletünket, a ROBEX Irányítástechnikai Kft.-t a NIVUS termékeivel kapcsolatos helyi támogatásért. Örömmel várjuk megkeresésüket.

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen