Suntem un dezvoltator, producător și furnizor de echipamente pentru industria apei. Pentru mai mult de 45 de ani, Nivus activează în domeniul debitmetriei și este una din companiile de top din acest domeniu. Portofoliul de produse, pe lângă alte produse, include echipamente de măsurare debit, viteză de curgere, nivel, presiune și calitate a apei. În plus, gama de produse include software de înregistrare, stocare și evaluare date. Gama de produse este completată de un sistem de control al proceselor. Unul din domeniile principale Nivus este debitmetria, precum și variate debitmetre. Nu doar dezvoltarea și producția de echipamente beneficiază de cunoștiințele și experiența companie, dar și serviciile precum campanii de măsurători complete. Instalare și punerea în funcțiune de debitmetre și alte produse Nivus, precum și suport competent în gestionarea echipamentelor de măsurare presiune, nivel și debit fac parte din gama noastră de servicii.

Pentru informații complete despre NIVUS, precum și despre actuala gamă de produse accesați varianta în limba engleză a site-ului NIVUS. Aici găsiți informații relevante despre soluțiile de măsurare debite, nivel și de asemenea despre produsele de data logging și accesorii

Contactați distribuitorul nostru ”Nume Companie” din ”Descrierea țării (România)” pentru mai multe informații despre gama Nivus. Apelați la cel mai potrivit reprezentant Nivus din Chile. Vă așteptăm.

Witajcie,
Cieszymy się, że tu jesteś! Na wszelkie pytania dotyczące wody lub cyfryzacji z przyjemnością odpowiemy na telefon lub wiadomość e-mail.
NIVUS Zespół firmy
Ul. Bolesława Krzywoustego 4
81-035 Gdynia