NIVUS – Echipamente pentru industria apei

 

 

Soluția potrivită de măsurare pentru fiecare aplicație. Sisteme de măsurare încercate și testate ce se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră. Sisteme de măsuare ce măsoară ceea ce trebuie în mod precis și de încredere – chiar și în condiții vitrege.

Despre NIVUS


Suntem un dezvoltator, producător și furnizor de echipamente pentru industria apei. Pentru mai mult de 45 de ani, Nivus activează în domeniul debitmetriei și este una din companiile de top din acest domeniu. Portofoliul de produse, pe lângă alte produse, include echipamente de măsurare debit, viteză de curgere, nivel, presiune și calitate a apei. În plus, gama de produse include software de înregistrare, stocare și evaluare date. Gama de produse este completată de un sistem de control al proceselor. Unul din domeniile principale Nivus este debitmetria, precum și variate debitmetre. Nu doar dezvoltarea și producția de echipamente beneficiază de cunoștiințele și experiența companie, dar și serviciile precum campanii de măsurători complete. Instalare și punerea în funcțiune de debitmetre și alte produse Nivus, precum și suport competent în gestionarea echipamentelor de măsurare presiune, nivel și debit fac parte din gama noastră de servicii.

Pentru informații complete despre NIVUS, precum și despre actuala gamă de produse accesați varianta în limba engleză a site-ului NIVUS. Aici găsiți informații relevante despre soluțiile de măsurare debite, nivel și de asemenea despre produsele de data logging și accesorii

Contactați distribuitorul nostru în România, ROBEX Automatizări SRL. pentru mai multe informații despre gama NIVUS. Așteptăm cu interes întrebările dumneavoastră

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen