NIVUS – Mittalaiteet vedenkäsittelyyn

Sopiva mittausmenetelmä jokaiseen sovellukseen. Testatut ja toimivaksi todistetut järjestelmät eri tarpeisiin. Mittausjärjestelmät ovat tarkkoja ja luotettavia jopa hankalissa olosuhteissa.

NIVUS kehittää, valmistaa ja toimittaa mittalaitteita veteen liittyviin mittauksiin. Yli 45 vuoden kokemuksella NIVUS on saavuttanut johtavan aseman virtausmittauksessa. Tuoteperheeseen kuuluu virtausmittauksen lisäksi pinnankorkeus- ja vedenlaatulaatumittaukset. Kaikki mittaukset on liitettävissä langattomaan Nivulog-tiedonsiirtoon. Kaikki tuotteet läpikäyvät tiukan laatuvalvonnan. Tärkein tuotealue on virtausmittaus perustuen erilaisiin virtausnopeuden mittausmenetelmiin. Tuotteiden valmistamisen lisäksi NIVUS pystyy tarjoamaan ammattitaitoista asennuskonsultaatiota ja mittauskampanjoita.

NIVUS yrityksenä


Tarkat tiedot NIVUKsen tuotteista löydät suomenkielisiltä sivustoilta, joilla on lisäksi tietoa erilaisista virtausmittausratkaisuista, pinnankorkeusmittauksesta sekä tiedonkeruusta ja langattomasta tiedonsiirrosta.

Jos haluat lisää tietoa NIVUS-tuotteista Suomessa, ota yhteyttä paikalliseen yhteistyökumppaniimme Labkotec Oy:öön. Käytä parasta paikallista NIVUS-tuotetukea Suomessa. Toivottavasti kuullemme teistä pian.

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen