NIVUS – Mjerne naprave za vodoprivredu

 

 

Pogodna rješenja mjerenja za svaku primjenu. Prokušani i testirani mjerni sustavi koji savršeno zadovoljavaju Vaše potrebe/zahtjeve. Mjerni sustavi koji mjere upravo ono što bi trebali, pouzdano i precizno – čak i pod teškim uvjetima.

O NIVUS-u


Mi smo razvojni programeri, proizvođači i distributeri tehnologije za vodoprivredu. Više od 45 godina NIVUS radi na poljima mjerenja protoka i u svijetu je, u ovom sektoru, jedna od vodećih kompanija. Proizvodni asortiman, među ostalim uređajima, uključuje jedinice za mjerenje protoka, detektiranje brzine protoka, mjerenje razine, mjerenje tlaka i mjerenje kvalitete vode Štoviše asortiman proizvoda obuhvaća softver za snimanje, bilježenje i obradu podataka. Asortiman proizvoda je kompletiran s opsežnim sustavom za kontrolu procesa. Jedno od glavnih područja NIVUS-a je mjerenje protoka te razni mjerači protoka. Korist od tvrtkinog znanja i iskustva, osim razvoja i proizvodnje uređaja, imaju i usluge, kao npr., provedba kompletnih kampanja mjerenja. Iz ostale ponude izdvajamo montažu i inicijalni “start-up” mjernih uređaja te drugih NIVUS proizvoda kao i stručna podrška pri korištenju naše mjerne opreme za tlak, razinu i protok.

Za potpune informacije o NIVUS-u te o trenutnom asortimanu proizvoda idite na englesku stranicu NIVUS-a. Pronađite sve informacije o rješenjima za mjerenje protoka, mjerenje razina te podatke o proizvodima i dodatnoj opremi za bilježenje podataka.

Kontaktirajte našeg hrvatskog distributera Eko-mlaz.dm d.o.o. za lokalnu podršku na asortimanu proizvoda NIVUS-a. Koristite najbolju lokalnu podršku za asortiman proizvoda NIVUS-a u Hrvatskoj.

Hello
We are glad to have you here! For any question regarding water or digitisation we are happy to answer you call or your email message.
Team NIVUS
Im Täle 2
75031 Eppingen